Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Cica csoport

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Cica csoport bemutatkozó oldalán.
Csoportunk, egy vegyes csoport, melybe 2,5 - 7 éves korig, (óvodába lépéstől - iskolakezdésig) járhatnak a gyerekek.
Szeretetteljes, családias légkörben neveljük a ránk bízott gyermekeket, mindennapjaikat a vidámság, a sok közös játék, mondókázás, éneklés, kreatív tevékenységek jellemzik.

Legfontosabbnak, a gyermekek érzelmi biztonságát tartjuk, hisz a kisgyermekek, ilyen légkörben tudnak kibontakozni, egyéni adottságainak megfelelően fejlődni.
Törekszünk, a környezettudatos magatartás csíráit elültetni a kisgyermekekben, sokat kirándulunk a természetben, fontosnak tartjuk a szabad mozgás biztosítását.
Nagy, tágas csoportszobánkat, mindig az évszakhoz, és alkalmakhoz illően díszítjük, és a sok-sok játéklehetőség közül, mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző elfoglaltságot.

A csoportban dolgozó felnőttek, Zsigáné Hammer Mária, Barna Ágnes, óvónénik, és kedves dajkánk, Ferenczi Lászlóné, Erika néni, nagy szeretettel, türelemmel terelgetjük kis óvodásainkat a mindennapok kihívásaiban.
Elfogadjuk, tiszteletben tartjuk, hogy minden kisgyermek más, egyedi kis lény - a kulcsot mindenkihez nekünk kell megtalálni.
Hozzánk a gyermekek azért is szeretnek járni, mert a nagyok pátyolgathatják, a kicsiket, a kicsik, meg felnézhetnek a nagyokra, akiket utánozni szeretnének.

A csoportba járó gyermekek szüleivel nagyon jó a kapcsolatunk, sok segítséget kapunk, mind társadalmi munka, mind kirándulás, vagy a csoport számára fontos események lebonyolításánál.